paint it black

Internet har varit sonder i nan dag nu. Nu funkar det igen. Ska forsoka att fa igang det pa min dator ocksa, far se hur det gar. Igar hittade jag massa LP skivor och en lpspelare (ingen aning om vad de heter) alskar ljudet nar man spelar en lp. De hade massvis av Rolling Stones och Beatles sa det holl mig glad resten av dagen. Gjorde nyss klart en redovisning som blev framflyttad till imorgon(som tur var) som jag ska ha for klassen. Ser fram emot det jatte. jatte. mycket. underbart. Haylee har just gjort cupcakes sa nu ska jag ga och bli tjock. Ha det fint.


brunch

Har ar en bild pa vad jag kopte igar.

fast inte riktigt. Jag köpte en tröja, har ingen bild pa den men det var bara en vanlig huvtröja. Ja. Efter vi kom hem från highpoint (glömde ta bilder hehe) sa träffade jag J och vi fixade lite grejer sen drog vi vidare till Ariannas fest, det var myyycket roligt där. När jag kom hem dog jag i min säng och återuppstod vid 11 tiden idag. Brunch blev musse pigg choklad pannkakor med strössel, underbart. Nu ska jag och Hales iväg på BBQ, och för alla som vill veta såg jag världens bästa Nalle Puh film nyss. hej. då.

hair dye

Var snall nog att bleka hales har nyss, har dock aldrig gjort det forr sa om jag hemskickad sa vet ni varfor. Spannande. To be continued...

sometimes all you need is one


i do

Nuuuu ar det ju sa att imorgon drar det ivag till highpoint, igen. Kommer bli aweeesome precis som forra veckan. Ska titta efter klanning och skor till formal och vanliga klader och skor hoho. Forra veckan tog jag med kameran men det var for mycket klader som distraherade mig sa jag tog inga bilder men imorgon sa ska jag minnas att komma ihag. Forhoppningsvis. Hehe.


give me give me give me

Nar hales och jag var pa highpoint i lordags sa gick det inte att inte ga in pa myers gigantiska parfymavdelning, jag har heltklart hittat min favorit.

ailien

Idag sa var det tredje gangen nagon fragat mig om vi har hundar i sverige. Kom igen, hundar? nej vad ar det fornatt? Alla tror att jag kommer ifran en annan planet.

Idag sa hade jag ett 7 sidor langt matteprov och det gick faktiskt valdigt bra, forutom att jag bara hann gora halva. Som tur ar sa kommer vi fa en period imorgon att gora klart det.
Den har fredagen sa maste jag halla ett foredrag for en year 10 med gabby om droger och drogmissbruk och massa sant, hoppas verkligen att det kommer att ga bra.

Pa lordag sa ska jag gabs och hales till highpoint, igen, och titta runt lite efter bla formal dress eftersom vi har formal den 15 oktober! Formal ar i stort sett som en vanlig bal. 
lordag kvall ska vi vidare till Arianna som har fyllt ar och ska ha fest, tror att vi ska mota upp Jericho och Mark innan det ocksa. Pa sondag ska jag bara ta det lugnt, antagligen skriva pa mitt historieforedrag som jag ska ha pa tisdag. Sen ar det skola igen, men jag klagar inte. Snart lov.


every single day

Har just avslutat ett samtal med mestadels min alskade mor, men ocksa papi och syster. Det var skont att prata lite med dem och avreagera mig och beratta om allt som hant har borta. Det enda daliga ar att jag saknar dom sa sjukt mycket. Vill bara att dom ska komma hit. Jag alskar er mer an allt.
Igar fick jag ocksa ett meddelande fran en otroligt nara van. Blev overlycklig. det ar helt galet hur mycket jag saknar dig sara.



minkpink

Minkpink06_large
Idzxfq_large
Tumblr_l53l76lpfx1qb30uro1_500_large
detta underbara marke finns pa plaza, har jag sagt att jag kommer bli pank? for det kommer jag.

nailpolish

Jag och bianca hade trakigt medan haylee spelade tennis sa vi gick till en liten butik och kopte godis och nagellack. Nu ska vi ata kott och pomfritt(vet att det inte stavas sa) och efter det blir det en gammal film som jag aaaalskar, Meet Joe Black. Tanker pa min fina syster nar jag ser den eftersom vi alltid brukade se den nar vi var mindre. Jag saknar dig Elin. Snalla kom hit.
 


.


istallet for vanliga pasar sa fick man tygpasar nar man kopte natt, helt ok.


Ochrasy

Har tagit ca 7 ar pa mig att lagga upp nagonting. Det ar dock inte for att jag ar lat utan for att jag inte har INTERNET pa min dator. Inte alls irriterande. Men iaf, helgen var helt grym. Hade sjukt kul pa highpoint med hales, vi gick omkring i affarer i ca 5 timmar och hann med NASTAN en tredjedel av hela highpoint haha. Vi traffade ocksa Mark och Jericho dar och dom var sa snalla och bjod oss pa lyxlunch. I sondags sa hade vi lite folk over pa BBQ. Har haft fullt upp i helgen helt enkelt. + att jag har sett klart sasong 2 av One Tree Hill! underbart. Ska lagga upp lite bilder pa vad jag kopte i lordags nar jag fatt over dem pa datorn, man ser inte sa bra dock men men hehe. 
har ar nagra bilder pa lite gott fran i sondags, bla. Varldens godaste cheescake.

morning

sitter just nu i mitt rum med sasi, har precis atit frukost och ska nu ga och ringa hales och vacka henne gullig som jag ar, sen sa kommer hon hit innan vi aker till highpoint. tror att det blir bio ikvall ocksa. Kommer att ta med mig kameran sa bilder kommer antagligen senare.


lalal

Sitter nu och pratar med min alskade syster om allt och ingenting! Jag och Sandra har just tittat runt lite pa gitarrlektioner sa att jag kan lara mig spela, finally. Imorgon drar det antagligen ivag till highpoint med hales vilket jag ser starkt fram emot! nu ska jag fortsatta prata med min fina syster och sen se pa en film sa det blir inget mer for idag tyvarr, PUSS!

abbe abbe

Maste bara tillagga att min kamera ar bast och jag alskar den det ar den mest betydelsefulla saken i hela mitt liv och jag kan inte leva utan den utan den skulle jag inte vara den jag ar idag och alla som sager att jag overdriver ar bara avensjuka. haha ne inte riktigt men iaf, det ar grym. Och sa gillar jag min hatt. Tack for mig

dad's day

Idag ar det min alskade fars fodelsadag sa tuuuuusen grattis till dig pappa, jag alskar dig det vet du!
Idag sa har jag varit i skolan, som vanligt. Jag och gabby spenderade storre delen av dagen att skratta at natt jag inte ens minns, som vanligt. Leslie och Hayley tittade konstigt pa oss och drack the. Det var en bra dag idag. Nar jag kom hem bestamde Hales sig for att gora brownies till mig och Bianca och Sandra bestamde sig for att gora jattegott kott till middag. Kan det bli battre? Nu sa har Hales och Bianca satt sig och tittat pa Harry Potter sa jag ska nog ga ner till dom. bye  

fint

Just nu sitter jag och tittar pa andra sasongen av one tree hill samtidigt som jag pratar med gabby! Snart ska jag ga ner och ata middag, grillspett mmm..., alskar kott. Idag har jag varit i Australien i exakt en manad, vissa tyckte att det skulle firas sa jag fick valdigt mycket godis chips och kakor i skolan idag + ballonger. haha, hade inte med mig kameran vilket var valdigt synd. Nar jag kom hem sa tankte jag ga och hamta cocopops som jag alltid gor nar jag kommer hem, love it. Men bestamde mig for att ta natt nyttigt istallet, hehe jag kan jag.

fick den har av min sota vardfamilj for nagon dag sen.

kladdkaka

Jag har just bakat tva kladdkakor, det skulle ha blivit en men jag rakade gora en dubbelsats. Jag grater inte for det. nu maste jag gora laxor. Alla i min skola har helt plotsligt borjat alska Sverige sa alla mina uppgifter har alltid med Sverige att gora. Nu ska dom (for forsta gangen nansin) lasa om andra varldskriget och da maste jag forstas prata om Sverige under andra varldskriget, borde dedikera mitt liv till att beratta om Sverige. Fast ne. I Fredags sag jag pa den gamla Fredag den 13 och efter det den nya. dom var bra, gillade den nya battre. interesting. Nu ska jag "fortsatta" att plugga och ata kladdkaka. iallafall det sista:)

ungefar sahar ser mina kladdkakor ut, fast lite finare an denna.

blogg.se

vill inte att jag ska lagga upp bilder. tror den ar sur.

formal

Har precis hjalpt hales att fixa sig infor sin formal, hon blev jattefin. Hon och jack akte nyss sa nu ar jag ensam hemma, Tittar lite pa keeping up with the kardashians och kendra. Hoho. Nu ska jag ata cocopops och prata med gabby. Hittade lite fina bilder pa melbourne nar jag tittade runt lite, inte jag som tagit nan bild (i wish) alla ar fran weheartit.com. har inga bilder fran kameran pa den har datorn men sa fort jag far det ska jag lagga up. ciao

37001_402633215737_559815737_4820230_4014084_n_large Tumblr_l3cdv5yolj1qzyc1do1_500_large
29918_399669446481_645306481_4448509_5675654_n_large 4509940501_b31fd86f7f_large
4468889771_5e3f93541e_large 4466252191_7fbeee895c_large

hard work work

Sitter just  nu och jobbar lite pa min science laxa, alskar det sa himla mycket!!!!! fast inte sa mycket nej. Nu har jag bestat amnen till nasta ar och det enda inte roliga jag kommer ha ar matte och sen ar engelska obligatoriskt, resten ar asnice! Cant wait. Imorgon har jag jobbig dag i skolan + att gabby och hales kommer ha basket. Tur att jag har leslie och lidsay. Pratar med axel pa fb nu, han ska snart till Ryssland. Hoppas att han far ett grymt ar.
nu ska jag fortsatta plugga sen ska jag se ssssskrackis! fantastiskt.


vinter i australien ar inte riktigt som hemma.

;





Gabbys rum. Sov hos henne i sondags med hales, vi hade riktigt kul. Nar vi vaknade missade vi en buss och tog fel nanstans. Vi hittade iaf tillslut till KFC och at frukost sen gick vi och shoppade resten av dagen och drack alldeles for mycket milkshake. idag hade jag skola, forutom att det regnade och att varmen inte fungerade i klassrummen sa var det en skon dag. Avslutade nyss ett samtal med min fina Sara som jag saknar sjukt mycket. saaaara kom hit


hatt1


yellow submarine

I sondags sa var vi nagonstans i Melbourne(haha). Det var grymt fint dar, dom hade nan militar grej ocksa sa det var massvis med militar bilar och motorcyklar och stridsvagnar osv. Det var lite coolt. Sen satte vi oss i parken och at fish and chips, det var riktigt gott! Forsta gangen jag at det. sen traffade jag Mark och Jericho och vi gick runt lite sen stannade vi och at kinamat till middag pa nan liten restaurang. bra dag var det iaf!





good times

Kopte lite underhallning pa plaza haromdagen. wiiiie i love it.

here's the sunshine

Igar i skolan sa var det upptradande och vi var dar och tittade for att se Sef, Angela och Lindsay upptrada. dom var riktigt bra. har lite bilder fran igar ocksa, det var ju casual friday. Jag ser allmant muppig ut pa de bilder jag ar med pa men men sant ar livet. nu ska jag ga och ata coco pop crunches med hales.


everyone gets a star




inception

Igar var jag pa plaza och kopte lite grejer hoho. ipodskal, armband, halsband, harband och orhangen. Kan lagga ut en bild pa det nar internet ar pa min sida igen. just nu hatar det mig. Efter att vi gatt i affarer sa gick vi noch tittade pa Inception pa Werribee cinema, den var bra, lite forvirrande bara men jag gillade den. efter det var klockan halv 12 eller nagot sa vi akte hem och satt bara och pratade ett tag innan vi gick och la oss. idag sa ska jag forst aka och titta varfor internet inte funkar pa min lilla dator, och forhoppnoingsvis fixa det. Senare ska vi pa ettars kalas och sen kanske jag ska traffa lite kompisar, vi far se.


wiho

idag sa gick jag med hayley och tog hal i oronen. blev nojd men det gjorde ont haha! nu sitter jag och tittar pa one tree hill hehe. gabbys fel. Pratar ocksa med lite saknade folks fran sverige pa facebook. Pa fredag ar det aaantligen casual friday sa vi far ha pa oss precis vad vi vill! antligen far jag slippa skoluniforms skorna. dom dodar mig. efter skolan ska jag och haylee forst kanske vara lite pa mckillopday dar dom har massa karuseller och sant och sen ska vi aka och shoppa pa plaza! pa lordag ska jag ata fish and chips (for forsta gangen) och pa sondag ska jag sova hos gabby med hales och forhoppningsvis leslie! sa pa mandag blir det KFC frukost och sen shopping eftersom vi ar lediga, awesome! nu ska jag fortsatta och norda mig framfor datorn! byyyye

elin pelin

Idag sa har jag varit i skolan, hade studioarts. Det var kul. Efter skolan sa gick jag hem och tittade pa One tree hill sen akte jag och tittade pa gabbys basketmatch, hon var grym! Just nu sa sitter jag sedan en och en halv timme tillbaka och pratar med min alskade syster pa skype och dricker varm choklad. Klockan ar halv 12 sa jag ska ga och lagga mig, har skola imorgon. Imorgon ska jag ocksa ta 3 till hal i oronen vilket jag ser starkt fram emot! Nej, nu ska jag saga godnatt till Elin och ga och lagga mig.


Har ar en bild pa arenan dar vi var och tittade pa football. Grym arena.


,

Idag så har jag varit i australien i 2 veckor och en dag. Jag har hunnit göra mycket på den tiden. Har varit och sett en footballmatch och varit inne i Melbourne city 3 gånger, jag har också åkt till 2 av melbournes största köpcentrum och till Casino crown. och så har jag gått i skolan, jey. Det är väldigt annorlunda men människorna är grymma så dom gör det kul. Saknar självklart alla mina närmsta i Sverige men det är inte sååå långt kvar tills jag träffar dem igen:)

brand new



Casino crown.

crown









Weeribee, Melbourne.

allandalehusethome sweet homegrinden

RSS 2.0