formal

Idag har varit en braaaa dag och jag mår jättebra för stunden. Allting rullar på precis som det ska göra och att jag har hittat formal klänning och formal skor gör ju bara allting så himla mycket bättre. Jag och lillasyster haylee var på plaza för att köpa en present till bianca och då hittade vi den perfekta formal outfiten. Underbart. Nu ikväll så har vi slagit in paket till bianca, vi la till några(ganska många hehe) tomma paket för skojs skull. Bianca kommer att älska oss. Laura och Mia har precis varit här också, tror att dom är kvar fortfarande tillochmed. Imorgon ska Bianca ha födelsedagsfest och då komemr också Jericho och Mark hit som jag och Haylee förresten kanske ska åka till GOLD COAST med!!!!! fyfan vad jag är lycklig nu alltså. Perfekt.

onsdag

Idag så ska jag träffa Hales och vi ska åka till plaza och köpa skor och en present till henne från mig. På lördag så ska vi ha en överraskningsfest för henne. Nu måste jag försöka få tag på Hales så att vi kan åka iväg. puss


royal melbourne show


phillip island

Nu har jag lagt ut ett fåtal av alla de bilder jag tog... kommer lite fler från chokladfabriken och melbourne show också. Phillip island var riktigt bra. Det blev tillslut jag, B, Jericho och Sandra som åkte. Första dagen då vi kom dit tog vi det mest lugnt och gick längst stranden, på kvällen så gick vi och tittade på the pinguin parade och när vi var påväg hem så sprang en pingvin in i min fot haha världens sötaste djur. Det hoppade omkring sötas wallabys överallt där vi bodde också, det är som kängurur fast mycket mindre.
Andra dagen så gick vi och tittade på koalorna och dom var jätte tjcoka och gosiga. Nästan alla vi såg sov dock för koalor sover 20 h om dygnet ehehe.
Tredje dagen så åkte vi längst ut på ön och tittade, där fanns det sälar och valar, fast jag lyckades inte se någon val... men ia, det var helt grymt fint där och det var grymt coolt att se allt. älskade det.
Fjärde dagen gick vi mest längst stranden och på nån klippa och tog det lugnt och hade lite mysigt, sen åkte vi också till chokladfabriken vilket var gryyyyymt, det fanns chokladvattenfall, alla väggar var gjorda av choklad och man fick tillochmed göra egen choklad, haha kände mig som kalle i willy wonkas chokladfabrik.
Efter det så blev det melbourne show med mycket karuseller och showbsags. Har alldeles för mycket godis just nu. För mycket.


lite bilder från chokladfabriken. tavlan är gjord av bara choklad och bilden högst upp är på chokladväggarna.

day four




day three






day two


day one



home

Är hemma från Phillip island nu, det var rikitgt kul där men det är ändå skönt att sova i min egen säng igen.
Jag har mååånga bilder, kan lägga ut några stycken sen men just nu ska jag bara ta det lugnt och titta på gossip girl och 90210. byyyye

plaaaaza

Idag så skjussade Belinda mig och Gabby till plaza där vi gick runt och tittade lite på reorna och så. Hittade också äntligen en skolväska som inte ramlar av. Den jag har nu är från skolan och jag hatar den, ska sälja den till en av Julians kompisar som går i 7an eftersom de måste ha dem. hehehe. Nu ska jag damsuga lite på nedervåningen och äta lite middag. Ikväll så komer det att bli en tidig kväll etersom vi imorgon kommer att åka iväg tidigt. Eftersom jag inte kommer att ha med mig någon dator så betyder det pckså inget internet=ingen blogg, men så fort jag kommer hem så kommer bilder eftersom kameran följer med. Ha en bra helg. bye

 


här är en bild på väskan, den är dock öppen så man ser inte riktigt hur den ser ut.


Wyndham Park

Här är bilder från när jag och min kära lillasyster Bianca gick till wyndham park för någon dag sen och satt vid ån. Det var jättefint väder den dagen så det var rikigt härligt.








bioooo

Dagen blev inte riktigt som planerat. Det slutade med att jag och Bianca fick tråkigt och istället för göra läxor åkte till plaza och tittade runt och sen till werribee cinema och såg Easy A och åt alldeles för mycket godis och popcorn. Behöver nog inte äta någonting de närmaste 2 veckorna. Nu försöker jag övertyga Gabby att komma till plaza imorgon så att vi kan ses någonting innan jag åker till phillip island, ska ringa hales också och kolla. ehm, ja. hej då.


homework

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och har ätit frukost och bytt om till mjukiskläder. Idag ska jag göra en uppgift som vi fick under lovet. Jippie. Det är typ debatt och jag ska prata för att homosexuella ska få gifta sig, ska prata i 5 minuter utan hjälplapp. Tror att det kommer gå bra. Hoppas att det kommer gå bra. Så ja, det är väll ungefär vad min dag kommer bestå av.
På torsdag morgon ska vi åka till Phillip island som ligger någonstans nedanför melbourne, försöker få med mig J dit också så får hoppas att han vill med eftersom Hales är borta i sin kompis stuga så hon kan inte följa med.
På lördag kanske vi åker förbi Melbourne show och tittar runt lite, och om vi gör det så SKA jag ha en tim tam påse. Jag tycker synd om er i Sverige som inte har smakat tim tam. Det måste nog vara bland det godaste som finns. Påtal om gott så har min sista marabou precis tagit slut. Det är hemskt. Saknar den redan.


mainstreet

Har precis ätit frukost och väntar på att B ska vakna. Senare idag ska vi nog gå ner mot mainstreet och titta lite sen kanske vi går mot stranden och tar det lite lugnt. Har fortfarande inte läst klart Vouge så någonting har jag iaf kvar att göra:) Har också två nya filmer som B och jag ska se ikväll, Coco avant Chanel, som jag inte sett än och Chanel Coco and Igor Stravinsky.
 

4526288702_c84a2568f2_largeTumblr_l6sxuokewl1qadknpo1_500_largeMelbourne_central_by_autism_fre5h_large
Melbourne-hotel_largeImg_7127-r_largeTumblr_kr9gxwnhii1qa2txho1_500_large
3605897865_7293866b40_b_large
melbourne


i. need. shoes.

Tumblr_l902ung8od1qd6h34o1_500_largeTumblr_l82tkt2ukm1qdviboo1_500_largeTumblr_l89xvelrz61qb7uxco1_500_largeTumblr_l8ddqo6ujw1qa2929o1_500_largeTumblr_l8utp2wwfy1qa19d4o1_500_largeTumblr_l8ug9swmzo1qag73jo1_500_largeTumblr_l88m58pnzf1qdqgr4o1_400_largeTumblr_l8g1kzgaxr1qbkae6o1_400_largeTumblr_l8hqc0pito1qdqgr4o1_400_largeA--30-b_large693990_2_largeTumblr_l7zm4vkybs1qcu2a2o1_500_large

tidsfördriv

How i met your mother och entourage är bra tidsfördriv. Ska ringa gabby nu. Inlägget blir inte så mycket roligare än det här. Inte alls.

ladies and gentlemen

Märkte först nu att jag inte publicerat inlägget som jag skrev innan jag gick hehe. Kvällen har varit bra. Nu börjar jag bli trött så jag ska nog gå och lägga mig. Ipoden är fulladdad så ikväll ska jag somna till bra musik. Det måste vara det bästa som finns. Att somna till musik man gillar. Eller typ... mat. Nått av de är det iallafall. Ha en bra lördag Sverige, im out.


wb

Pratade nyss med familjen hemma i Sverige, det var längesedan jag pratade med dem känns det som så det var roligt att äntligen göra det. På nedervåningen är tvn på högsta volym eftersom det är semifinal i AFL och western bulldogs spelar så George och co sitter bänkade med varsin werribee victoria beer i handen. Jag själv hade tänkt titta på en film, Deja vu, men jag får se hur det blir med det nu. Teagan ringde nyss och hon är hos en av mina grannar så jag kanske ska dit lite istället. Efter en latdag hemma kanske det är bra om jag kommer ut lite. Nu vet jag iaf att jag först ska ta någonting varmt att dricka eftersom min hals dödar mig.

mmm

Har precis ätit en frukost bestående av choklad. ganska gott. Coco pops nutella macka och moobox(typ chokladmjölk). Jag klagar inte. Nu måste jag nog träna bort lite också hehe. Först ska jag vara duktig och städa min garderob. Behövs ganska så mycket.

jag var ganska besatt av min latte igår. Släppte den inte ur sikte. andra bilden är ifrån stationen.


city

Idag var en grymt bra dag. Hales kom hit klockan halv nio och väckte mig, efter vi ätit frukost och fixat oss så gick vi mot tåget och åkte mot city. När vi kom till city gick vi först in på DFO och hittade lite kläder och annat sen gick vi mot starbucks och drack världens godaste latte, efter det blev det sushi och sen gick vi till crown casino. Nu är jag ensam hemma och har precis ätit middag, snart kommer jag att få lite sällskap av tjejerna och då ska vi titta på SALT och fixa guacamole och chips. Ha en bra fredag folks!


Fick med mig världens skönaste stickade kofta, en vit helt osymetrisk skjorta, långklänning, en jacka och ett halsband. Pga att det var sales överallt så fick jag allt det här för 50 aud vilket motsvarar ungefär 330 kr.

Älskar sushi. Fin lunch.

awesomeness


sunny afternoon

idag var det jätteint väder, i början av dagen var det ganska så kallt men sen blev det mycket varmare och soligt som bara den. Känns verkligen att sommaren börjar komma hit vilket är så sjukt skönt. När skolan börjar igen blir det nog sommaruniformen som gäller. Meeen inte tänka skola idag, nu ska jag ÄNTLIGEN titta på solsidan!



life is good

Nu är det ääntligen lov och jag är överlycklig! inga mer skolskor eller skoluniform, inga mer läxor eller prov, ingen mer skola! eller... iaf i två veckor. Imorgon åker jag och hales till city, crown och DFO. På kvällen blir det restaurang och fredagsmys med film och allt onyttigt som kan köpas för pengar. Ganska underbart. Jag älskar lov.


de hatade skolskorna och resultatet efter en tråkig lektion med gabby


the streets

idag när jag kom hem så pratade jag med karro på skype, det var jätteroligt att prata med henne eftersom vi inte pratat någont förutom chatt sendan jag åkte. Saknar dig. Nu har jag precis tränat och sitter och tittar på step up 2, älskar step up filmerna, så jävla underbara. Ska alldeles strax ner och hjälpa till med middagen och sen är det the mentalist som gäller!


brandon flowers

Sitter just nu och lyssnar på the killers sångare Brandon Flowers. Mycket bra. Samtidigt halvtittar jag lite på ugly betty och ska aldeles strax äta middag. Fick veta att det är studiedag på fredag vilket betyder att det är 2 dagar kvar till lov! underbart. Nu blir det middag. puss


showhouse

Har ganska nyss vaknat och försöker att hitta något att ha på mig idag. Vi ska på showhouses och titta lite sen ska vi köpa takeaway och hyra film och bara ta det lugnt. Nästa vecka är sista veckan i skolan innan spring break vilket betyder inga läxor inga prov. Galet skönt.

minkpink australia

cookie

Haylee har precis gjort bagels, gottttt. Idag har jag varit duktig och städat. Nu ska gå ut och leka lite med cookie så att hon blir glad. Senare så blir det lite fin middag eftersom George fyller år. Ett stort grattis till min söta morfar som också fyller år idag, jag älskar dig!

space oddity

Har just tittat på film med B och ätit chips och dip, grymt skönt att ta det lugnt ikväll. Mina fötter värker efter dagen och jag har blåmärken på armen för att min väska var för tung. Nu är klockan kvart i ett så jag ska gå och lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar. Det finns inget bättre.


the day







the market







+

höll på att glömma..

bargain

Vi hade så sjukt kul idag även fast vi inte kunde köpa en anka eftersom man var tvungen att vara över 18... det sög. Resten var bra, kommer lägga upp lite bilder senare. Just nu sitter jag och lyssnar på robyns nya skiva, lovade systra mi att görat. Tycker att den är bra hitills fast tror jag gillar pt 1 mer. Ska lyssna klart på den sen tar jag min ipod och går ut med hunden. 
Här är bilder på sakerna jag köpte idag :) postern är mycket större än vad den ser ut att vara. Snyggare också.

victoria market

Avslutade ganska nyss ett samtal med min fina vän axel i ryssland, nu ska jag gå ut med cookie sen gå och duscha och göra lite middag. Ikväll åker jag nog till gabby och sover där, imorgon åker vi till viccy market istället för skola vilket kommer bli rikitgt kul. Där ska vi köpa en anka till lindsay. Ganska otippat, han kommer säkert bli överlycklig.
Mitt svenska godis försvinner mer och mer... riktigt sorgligt. Om en vecka är det spring break.. inte lika sorgligt. Nu börjar cookie bli sur, better go.

chocolate

Jag och bianca sitter nu bänkade framför gossip girl med hemmagjord pizza, chocolate milk och varsin laptop. Allt känns bra och vi har precis fått en hund hit som vi ska ta hand om i ett tag som är världens underbaraste, cookie heter den också, grymt namn. Idag så har det varit en skön dag och imorgon blir det en ännu bättre dag eftersom vi bara kommer ha 4 lektioner som alla är 50 min. Bara en vecka kvar till spring break nu också. Såååååå braaa

dancing my way home






sunshine

Idag var ännu en bra dag, soligt som fan och riktigt varmt faktiskt. Kan ju också bero på att skoluniformen är ganska så varm hehe... om ni vill veta hur den ser ut så är en bild här under där man ser lite av skoluniformen, har tyvärr ingen bättre men ni överlever nog.
Nu ska jag kanske följa med gabs på basket men får se, har lite läxor som jag inte gjort än.
Är lite småledsen eftersom min spotify börjar bli konstig och kommer antagligen stängas av om några dagar så jag spelar sönder den just nu, kommer inte klara mig utan deeeeeen:( lite överdrift kanske. Som ett sista ord hade jag bara tänkt att tacka alla dom som gjort sidor där man kan ladda ner musik. Nu ska jag sluta babbla. Ciao.

marabou

Åh vad jag älskar marabou. Vill äta upp allt jag har men då har jag inget kvar så jag försöker stå emot. 
Nu ska jag sova, skola imorgon. På fredag blir det victoria market istället för skola, ser fram emot det. Efter det så är det bara en vecka kvar till lov, äntligen. Börjar kännas att det blivit vår här nu vilket är grymt, blir varmare och varmare för varje dag.
Har varit här i snart 2 månader nu, det har gått så sjukt snabbt. Jag har verkligen blivit hemma här nu, jag trivs hur bra som helst men jag saknar riktiga hemma ändå, men det är ju inte så konstigt. 
Nu ska jag faktiskt sova, ända tills jag vaknar! Vilket är om några timmar då min underbara ickehatade väckarklocka ringer, finns inget bättre. Hoppas att alla förstår ironi, om inte, synd. Godnatt.

happy

Idag när jag kom hem från skolan låg det ett paket framför dörren med mitt namn på. Blev hur glad som helst när jag öppnade det och hittade godis, marabou, filmeeer, ett jättefint brev och lite till. Paketet var från min fina familj och det fick mig att sakna dom ännu mer, om det är möjligt. Jag älskar er!


 


sprinkles

onyttigt? va? nej. vadå? inte alls. Sandra gör nog australiens godaste chokladpannkakor
och strössel är ju aldrig fel. fem stjärnor.

Melbourne aquarium




City

Har varit på melbourne aquarium idag, australiens största. oooo. Kom hem för inte så jättelängesen, påväg hem från tåget gick vi och köpte subway middag, men nu är det bara att ladda om igen. Tog överdrivet mycket bilder idag så några kan jag väll bjussa på senare men no time now byyyyyyye

step up

Har just varit och sett step up 3d, fyfan vad bra den är. Åt vääärldens godaste pizza också på en liten italiensk restaurang och efteråt gick vi till hungry jacks och åt glass. Nu kom haylee just hem så jag ska sätta på nån film som vi skulle se, imorgon drar det iväg till akvariumet med J och kanske nån mer sen på kvällen blir det nog footy och sen kanske träffa teagan i city och hitta på något kul. Nu ska jag iaf gå. Ciaaao

bio

Idag var en grymt skön dag. Hade dom värsta lektionerna men min klass gjorde dom sjukt roliga haha, hade en bra dag idag helt enkelt. Hade mitt historia föredrag idag också, det gick riktigt bra förutom att jag började asgarva mitt i och kunde inte sluta, får väll hoppas att ingen märkte hehe.. måste också säga att jag blev ganska stolt när jag fick tillbaka mitt matteprov, trodde att det gick jättedåligt meneee 100% fick jag iaf. Helt okej.
Nu väntar jag på att hales ska komma hit. ikväll så ska vi, lindsay och iliff gå på bio och se antingen step up 3D eller piranha 3D. Kommer ta med mig kameran men kan inte lova några bilder. Bio är inte bästa stället att fota lixom.


saknar saknar saknar





hähä

ääääääääntligen funkar internet på min dator vilket betyder att jag har svenskt tangentbord!!! helt fantastiskt:)
Har varit hemma idag och hunnit göra ganska så mycket, gjorde bla honey joys till imorgon då det är picnicday men leslie hales och gabby! Nu ska jag se på sista avsnittet av one tree hill säsong 4 och äta nutellamackor. Kan nog inte bli så mycket bättre.


bad day

Idag har inte varit den basta av alla dagar. Borjan av dagen var iaf bra, Gabby bestamde sig for att vara jattegullig och kopa en gigantisk chokladmuffin till mig och vi lyckades pa nagot satt fa 2 pasar chips av nagra fran skolan. Det var bra. Nu sitter jag hemma och har precis haft deeptalk med hales haha. Tror jag ar sjuk ocksa. Jippie. Behovde inte ha historie foredraget idag iaf, lite tur har jag.
Saknar sverige och folket, skype funkar inte pa enda datorn internet funkar pa sa det suger. Nu ska jag iaf ga och titta pa one tree hill. trottnar aldrig haha.

F217e8bad21feff6fd2a68480d439af20a517667_m_large


RSS 2.0