nyår

2010 idag, 2011 imorgon. Känns bra. Det här har varit ett grymt bra år och nästa år kommer säkert att bli ännu bättre. Ser fram emot det. Nu blir det att hoppa in i duschen och göra mig fin innan jag åker till Hales och hoppar i hennes pool istället hehe, 40 grader kommer det att vara ute idag så måste dricka mycket.... vatten. Ska kila nu. Gott nytt år!


nyårsklänningen

Har inga bra bilder men men life goes on.


lalalalla

Idag ar jag som sagt(tror jag sa det iaf) i geelong och jag hittade en nyårsklänning!!! så sjukt bra, trodde att jag skulle gå i mjukisar där ett tag. Den är helt grymt fin, älskar den. Orginalpriset på klänningen var 145 aud men eftersom det är rea så fick jag den för 60! riktigt nöjd är jag. Har ju tillochmed en bild påren så jag skulle ju kunna visa om jag är snäll. fast ne, jag är inte snäll. Har ingen bild kom jag ju på. Kom ganska så nyss hem från en restaurang där vi åt middag, åt spagetti carbonara och det var sååååå himla gott! Nu ikväll så bestämde sig tjejerna för att vi ska sitta i spa't hela natten, får la se hur det blir me det. Imorgon så ska jag ta det lite lugnt och vid två tiden åker jag nog till plaza och möter upp Hales som slutar jobba då. 
Fick också den bästa nyheten idag, mina älskade föräldrar kommer hit ifrån Sverige den 22 februari! Är så sjukt glad, ska bli underbart att äntligen träffa dem igen, efter 7 långa månader! Åh vad jag saknar er.


castles made of sand

Sitter och lyssnar på bra musik i min Jimi Hendrix tröja medan jag dricker te ur min Linda mugg. Ska fixa mig lite och kanske åka över till Hales lite och bara prata och slappa en massa. Imorgon så drar det av till Geelong för att titta på nyårs kläder och klackar! Väldigt behövligt. Vill ju inte gå naken på nyår. Känns lite för vågat. Är väldigt glad för stunden, bra musik gör mig glad. Det som är på nu är mestadels Rolling stones, Beach boys, The Who och Hendrix. Åh så bra. Nä men nu ska jag hoppa in i duschen innan jag åker iväg, ha en bra dag!

wio

Tog tyvärr inte många bilder alls igår, hade mobilen i väskan och satt med alla de andra hela kvällen så jag glömde helt bort. En bra kväll var det iaf. Tog bild på min fina klänning jag hade på mig under kvällen och dagen så jag tänkte att jag kan ju visa, varför inte lixom:) Just nu sitter jag och tittar lite på film med Haylee och äter lite pepparkakor. Drack nyss glögg också, älskart. Glömde ju också att säga att min värdfamilj gav mig surfinglektioner och dyknings session i julklapp så jag ska göra det i januari, ska bli riktigt roligt. Vill också tacka min älskade familj och vänner där hemma i Sverige för de fina presenterna och korten, jag hoppas att ni alla hade en riktigt bra jul och att ni får ett helt grymt nyår. puss!



julklappar.









christmas day

Bra dag idag, har precis ätit pannkakor och tittar lite på ensam hemma 2 med tjejerna. Ska ta en snabbdusch nu innan alla gäster kommer på jullunch. Kan försöka ta lite bilder och så och lägga upp sen på det jag fått. 28 grader ute idag, helt ok. Poolparty senare. Bra bra. Hoppas att ni alla haft en bra jul! Pussen

GOD JUL

God jul allihopa! Måste ju erkänna att jag fortfarande älskar julen, inte alls överskattad enligt mig. Nu under juletider så blir det ju så att jag saknar min älskade familj och mina närmsta vänner extra mycket, ni ska alla veta att jag tänker på er hela tiden och jag hoppas att ni får den bästa julen, längtar tills jag får träffa er alla igen. God jul Sverige. 

wop

Hej hej hallå. Ska alldeles precis ganska så jättesnart iväg till Hales och fixa mig lite inför kvällen då vi ska till Angela. Idag åkte H och jag till city och köpte de sista julklapparna, känns så sjuuukt skönt. Vi var också förbi Viccy market men jag hade ju råkat glömma anledningen till att vi gick dit. Kändes bra. Efter det så tappade vi bort oss lite i Melbourne city, som inte är jättelitet precis hehe, men kul var det iaf. Nu ringer flickebarnet upp så ska kila, ha en fin dag!

the social network

Har just sett the social network, den var inte så bra som jag trodde att det skulle vara. Lite besviken blev jag. Nu så är det lite folk här och de har satt på en film där nere, ska gå och joina dem snart, men inte än. Har ju massa holiday homework att göra till skolan börjar igen i februari. Har verkligen ingen ork till att göra det. Bestämde mig igår för att göra allting idag. Idag bestämde jag mig för att jag borde ha gjort allting igår. Frustrerande. Ska kila nu. Ciao

lycklig

Gick utanför dörren för ett litet tag sen, gissa vad jag såg där? Ett paket! blev helt överlycklig! inuti paketet fanns det fler paket och också svenskt lösviktsgodis(<3) och dipmixer, tack min älskade familj! mitt lov är nu fulländat. Nu ska jag sätta mig och äta goooodis, nej mor jag ska inte äta upp allt på en gång, jag tar det i två omgångar. nää jag skojar ju bara med dig, ska ta hand om det som om det vore guld. Väldigt gott guld. Ätbart guld. Jag älskar er familjen, ni är världsbäst.


voila

Idag är det tisdag vilket pga av att det är sommarlov är min latdag så jag och H kör på moviemaraton med lite filmer jag laddat ner, bla remember me som systra mi tyckte att jag skulle se, det tycker jag också. Håller just nu på att ladda ner eat pray love och the tourist. Har tittat på Salt och ska snart också se Due Date, mina ögon kommer ju verkligen bli fyrkantiga. Borde ju skaffa en rund tv så att ögonen behåller formen lixom. Tänkte ju tillägga att mitt hår har växt som bara den, solblekt har det blivit också så bli inte förvånade om jag har vitt hår när jag kommer hem. Nu ska jag iaf springa och titta om det har kommit någon post. håll tummarna.


monday

Måndag idag, jippie. Ska träffa Hales lite och åka till plaza, vi skulle till city egentligen men sen så försvo båda oss och orkade inte haha, inte lata alls. Idag ska jag iaf köpa de sista julklapparna, känns ju som om det vore bra eftersom att julafton är om 5 dagar hehe. Har ingen aning om vad som händer den här veckan förutom julafton och juldagen, vet bara att jag ska vara med Teagan någon dag och kanske city och vicy market någon dag. Hoppas på att det blir en bra vecka. Nu ska jag kila, ciao.

formal

Lite sen kanske hehe, men bättre sent än aldrig:)


jag, leslie och hayley.

jag och hales.




vi stannade på en strand vid 2 tiden och var där ett tag, sjukt bra.

chris cringle

Har just kommit hem ifrån gabby. Hade en mycket bra kväll igår haha. Ikväll så är det Chris cringle med några andra utbytesstudenter, alla fick en cc och så måste man köpa en present till den personen sen så ger man presenterna utan att någon vet vem det är ifrån, förutom den som ger det såklart:) Så gissar på att det blir lite bbq och sånt ikväll också. Har regnat lite idag men nu så är det jättesoligt och faktiskt varmt, går omkring här i shorts så kallt är det ju inte iaf. Hoppas att allt är jättebra där uppe i kalla Sverige, ha en fin fredag.

världsbäst

Idag så blir det att träffa Gabby och Angela och ha sleepover, ska försöka att få med mig Hales också. Ska bli riktigt kul att träffa dem igen eftersom att det var ett tag sen nu. Imorgon så ä det 5 månader sen jag kom hit. Får inte heller glömma att idag så är det en av min absolut närmstas födelsedag, STORT grattis till min bästa, Therese! Du vet att jag saknar dig helt galet mycket och att jag hoppas att du får den bästa dagen någonsin! Jag älskar dig<3


aldrig utan dig

:]

Här är lite bilder på bla min underbara väska och också väskan med sminket som jag fick av en dude som delade ut dem i city. Var ju väldigt guld eftersom jag precis hade tänk gå och köpa några av de saker som fanns där i, plus att jag älska brittiska flaggan så det var ju bara positivt. Smyckena är några som jag köpt de senaste månaderna men inte visat.







julpynt.

Tänkte att jag kanske skulle visa hur vi har julpyntat här, tog lite bilder så man kan se lite av det men det är mycket mer när man ser i verkligheten hehe. Börjar bli lite mer julkänsla nu iaf, även fast det är 30 grader varmt.












ikea

Idag har varit en helt grym dag, den började på tåget mot ikea där vi sen åt svensk lunch och daimtårta(<3<3<3) haha. Fick med mig väldans mycket saker därifrån, bla pepparkakor, julmust, glögg, daim, marabou och bilar. Köpte i stort sett upp hela affären. Sen tog vi ett tram till city och gick till sportsgirl där jag köpte min underbara väska som jag tittat på i 1000 år och den råkade bara vara halva priset så det var ju helt sjukt bra. Fick också med mig lite smink i en väska som de gav ut, riktigt bra saker faktiskt, ifrån märket Rimmel London. Nu ska jag äta lite middag och sen blir det julfilm och glögg! Kan ju inte bli så mycket bättre. Känner verkligen hur julkänslan kommit hit nu.


min kamera är urladdad så det får bli fina webbilder istället hehe.

sunday

Idag så hände inte så mycket, en dansuppvisning och lite kakor sen en film, det var i stort sett min dag. Imorgon så blir det IKEA och sen flinders och lite julshopping. Känns ju som att julklapparna borde vara klara ganska så snart så måste la ta tag i det. Formal bilder ska jag försöka att lägga upp, har inte så jättemånga själv eftersom jag inte hade uppe kameran så mycket under kvällen men några ska jag väll kunna hitta. Nu ska jag sova, om en stund iaf om jag ska upp tidigt imorrn... ciao

mildura

Är nu hemma från Mildura. Sov i ett tält, inte riktigt min grej men det var helt okej. Styrde också en gigantisk båt med 50 pers på och höll nästan på att köra in hela båten i ett träd. På campingen där vi var så sprang det omkring lite kängrus, wallabys och emuer lite random då och då vilket var lite roligt, jag spenderade ganska mycket tid död på en solstol eftersom det var 37 grader varmt ute. Den här veckan kan jag säga att fläkten har varit min absolut bästa vän.


båten som jag styrde.

åkte också ut med en speedboat och jag satt längst fram, höll på att ramla i ett x antal gånger men kul var det.


partybus

Formal var helt grymt, partybussen var 1000 gånger bättre, blev stranden också haha så bra. Har haft en sjuk bra kväll. Klockan är nu 3 och jag ska försöka sova lite innan jag ska upp vid halv 6 igen. Kommer inte skriva på en vecka men efter det kanske det kommer lite bilder. Nånting som gör den här kvällen ännu bättre är ju att jag har SOMMARLOV! Livet leker. Ha en grym fredag Sverige.

trött

Bestämde mig för att vila lite och sov istället i mer än 2 timmar. Missade 7 samtal från Hales 3 från Les och 4 från Gabby även fast mobilen låg brevid mig på högsta volym. Tror att jag var ganska så trött. Borde nog försöka få tag i dem nu innan jag åker till Plaza. Är fortfarande hur trött som helst haha. Måste göra någonting för att bli pigg. Kanske skriver mer senare. Puss


:)

Fick sluta tidigare idag så jag var hemma vid ett, riktigt skönt. Funderar på att typ sova nu, är så trött så att det finns inte. Sitter vid datorn nu och dricker lite te. Saknar Sverige gör jag ju också, mina närmsta. Det är svårt nu runt jul eftersom det är då man verkligen spenderar extra mycket tid med familj och vänner. Det är iaf inte så långt kvar till jag ser dem igen. Imorgon är det sista skoldagen sen så är det sommarlov tills 7 februari, blev lite glad eftersom jag trodde att vi började andra:) Nu ska jag vila och kanske titta lite PH och sen så åker jag iväg till Plaza och har middag med tjejerna, imorgon formal. Vet kappt vad som händer haha är hur förvirrad som helst. Ciao

first day of summer

Idag så har jag inte gjort mycket, skola igen. Bara 2 dagar kvar nu sen är det sommarlov. Fast det känns som om jag slutde för 3 veckor sen eftersom det här bara är en avslutningsvecka. På fredag är det formal till klockan tolv och sen ska vi åka partybus och vid 4 tiden på morgonen så ska jag åka iväg med familjen så det kommer att bli ett händelserikt dygn. Blir nog bra. Har nyss tittat på nya Gossip Girl avsnittet och ska nu börja med lite middag och sen försöka träna lite, vet inte vad dock. Mina knän har börjat göra ont så jag vill inte ut och springa, gick inte bra förra gången pga det, men jag kommer nog på något.

Som ni ser på rubriken så är det första sommardagen idag, tyvärr inte vädret man hade önskat men fortfarande över 20 så jag är nöjd:) Hoppas att alla hade en bra första advent och att ni får en fin dag.


RSS 2.0